۱۴۰۳ دهم ارديبهشت - 09:24 ق.ظ

گزارش اختصاصی از نشست گروه فروزان:سیاوش عبدی: نه با کسی قصد جنگ داریم نه رقابت

سیاوش عبدی: نه با کسی قصد جنگ داریم نه رقابت

نوای فارس-نشست خبری گروه فروزان صبح یکشنبه با حضور اعضای اصلی گروه شامل بیژن کامکار خواننده، سیاوش عبدی رهبر، یارا میرباهنر نوازنده و هادی‌زاده برگزار کننده در سالن کمال‌الملک برج میلاد برگزار شد.

در ابتدای نشست هادی‌زاده برگزارکننده، گفت: گروه فروزان از سال ۸۶ فعالیت رسمی خودش را در بخش سازهای کوبه‌ای به سرپرستی سیاوش عبدی کارش آغاز کرد. از اقصی نقاط ایران اعم از تبریز، اصفهان، تهران نوازنده در این گروه حضور پیدا کرده و بزرگ‌ترین گروه را تشکیل دادند.

 

بیژن کامکار خواننده در خصوص نحو آشنایی و فعالیت خود در فروزان، گفت: نزدیک به ۶ ماه پیش به وسیله یکی از دوستان به گروه معرفی شدم، در ابتدا هدف اصلی استفاده از سازهایی چون دف بود، اما بعد‌ها ساز‌های سنتور، کمانچه و سنتور نیز به آن اضافه شد. در حقیقت می‌خواستیم در گروه حرکتی ملودیک داشته باشیم. انرژی که از گروه به من منتقل می‌شد باعث شد حس جوانی به من دست بدهد.

 

کامکار ادامه داد: ساز اصلی خود من دف هست و از آنجایی که بنای اصلی این گروه دف بود در راستای حمایت از این ساز در گروه عضو شدم.

 

این هنرمند با سابقه گفت: اگر در جریان باشید من در انتخاب آهنگ وسواس زیادی دارم، اما بعد از حضور در این گروه به خاطر کمبود وقت فرصت نشد زیاد به آن توجه کنم، اما از با شنیدن ملودی صادقانه و برگرفته از فولکلور یا موسیقی سنتی ایران بیشتر برای همکاری رغبت پیدا کردم. البته پیش از این کنسرت در قونیه اجرا داشتیم که مورد استقبال زیادی واقع شد و در حال حاضر هم سعی داریم با قدرت روی صحنه حاضر شویم.

 

سیاوش عبدی رهبر هم گفت: همانطور که دوستان اشاره کردند از سال ۸۶ این گروه را به راه انداختیم و خودم به خاطر فوت دو تا از استادانم آقایان زرگری و فرهنگ به این نیتجه رسیدم تا گروهی مستقل تشکیل داده و تازه کار‌ها را در پله اول کمک کنم و دستشان را بگیرم. ما در این گروه با خواننده‌های زیادی مثل حسن بیگی، سامان تاج، وحید تاج، گاهگداری معتمدی، حسین علیشاپور، مجید درخشانی همکاری داشتیم. در حال حاضر هم افتخار این را پیدا کردیم تا با استاد کامکار همکاری داشته باشیم.

 

عبدی ادامه داد: این کنسرت سه بخش دارد. بخش اول آن کارهای فارسی از ساخته‌های خودم است با تنظیم جدید و بخش دیگر کارهای محلی کردی که برخی از آن‌ها برداشتی از کارهای قدیمی بود است و بخش آخر نیز تک‌نوازی یارا میرباهنر است که جزو سریع‌ترین نوازنده ویلون دنیاست، تا جایی که نامش با ۷ ثانیه در رکورد گینس به ثبت رسیده است

رهبر فروزان گفت: برای حضور در کنسرت قونیه نیاز به خواننده برای کارهای فارسی داشتیم و استاد کامکار قبول زحمت کردند تا در این برنامه ما را یاری کنند. این را هم بگویم که ایشان برخلاف دیگر خواننده‌ها که مبالغ چند ده میلیونی طلب می‌کردند به ما هیچ قیمتی ندادند، به نظر من خواننده‌هایی از این قبیل تنها اصالت هنر را زیر سوال می‌برند و بس.

وی اضافه کرد: در کارهای فارسی از اشعار شیوا الله‌وردی، محمد شهریاری و خودم استفاده کردم و در بخش کردی هم یک سری کارهای شنیده شده از ساخته‌های خودم با تنظیم جدید به شکلی نو در کنسرت قرار خواهند گرفت.

عبدی در خصوص حضور ۱۲۰ نوازنده و تعدد آن گفت: من عشق کارهای متفاوت و عجیب و غریب کردن هستم من از تمام نقاط ایران در این کنسرت جمع‌آوری کردم و حتی برخی از آن‌ها به عشق استاد کامکار هر هفته از سلیمانیه عراق تا تهران را طی می‌کنند و در تمرین‌ها حضور پیدا می‌کنند. به نظرم این به خودی خود اتفاق بزرگی است که در حال رقم خوردن است.

این موزیسین گفت: یارا میرباهنر که آوازه‌اش غیر از ایران در تمام دنیا پیچیده دست جزو سریع‌ترین نوازنده ویولنی است که با ما در کنسرت حضور خواهد داشت، یارا در آمریکا سکونت دارد و بعد از کنسرت مجددا راهی آنجا می‌شود. او در نوازندگی شهرتی جهانی دارد و نامش به خاطر سرعت در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیده است. ما امروز افتخار این را پیدا کردیم تا با او در کنسرت همکاری داشه باشیم.

یارا میرباهنر نوازنده هم گفت: من در حد این تعاریف که دوستان می‌کنند نیستم. یکی از آرزو‌هایم داشتن عکسی با استاد کامکار بود و الان از اینکه در کنار ایشان کار می‌کنم برایم اوج افتخار است.

میرباهنر ادامه داد: در سال ۲۰۱۲ در آمریکا جایزه سریع‌ترین نوازنده را دریافت کردم و سال بعد یعنی ۲۰۱۳ هم نامم به خاطر چند ثانیه در رکورد گینس به ثبت رسید. جالب‌تر از هر چیز این بود که نه تنها پغام تبریکی از سوی ایران برایم ارسال نشد بلکه آزار و اذیتی‌هایی هم صورت گرفت و از آنجایی که از هر لحاظ بخصوص اقتصادی ماندن به نفع بود، ترجیح دادم در آمریکا مستقر شوم.

این نوازنده چیره‌دست افزود: خودم در حال حاضر کارهایی در دست ساخت دارم و گروهی نیز در این زمینه آماده کردم که تا چند ماه دیگر این کا‌رها را رونمایی می‌کنم.

در اواسط نشست هادی‌زاده در خصوص حمایت‌های مالی انجام شده گفت: در این کنسرت در مرحله اول چیزی که برای ما از اهمیت بیشتری دارد انجام کاری گروهی است، چرا که در ایران این کار سخت است، به خصوص اینکه ما هیچ اسپانسری نداشتیم البته اگر کمک‌های عوامل اجرایی برج میلاد آقای بی‌آزار و هوشیار نبود شاید این اتفاق مهم صورت نمی‌پذیرفت.

در ادامه عبدی گفت: برای حضور در این کنسرت با خیلی از شاگردهای که امروز در گروه‌های محلی کار می‌کنند تماس داشتم تا از آن‌ها دعوت کنم، اما آن‌ها حتی جواب تلفن من را نداند، کتابی را هم در دست چاپ دارم با نام "نانوشته‌های دف". درمورد دف مطالب زیادی نوشتم که دوست دارم کسانی از ما انتقاد می‌کنند این کتاب را حتما مطالعه کنند.

او اضافه کرد: از ما کلیپی منتشر شده بود که به خاطر سهل‌انگاری فیلمبردار صدا‌ها در آن هماهنگ نشده بود و بعد از انتشار آن بسیاری زیر آن ویدئو برای ما پیام گذاشته بودند با این مضمون که (شما تن مولر را در گور لرزاندید) و من نیز در صفحه شخصیشان نه در زیر آن ویدئو جوابشان را دادم. این را هم می‌گویم من جای کسی را نگرفتم و در جایگاه خودم قدم بر می‌دارم نه با کسی قصد جنگ داریم نه رقابت.

عبدی همچننی در پایان از انتشار دو آلبوم خود گفت که تاکید کرد یکی از این دو آلبوم جنبه خواننده‌ستیزی دارد.

کنسرت گروه فروزان 26 دی ماه سال جاری در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد.

.

منبع : اختصاصی نوای فارس
برای دیدن سایز اصلی روی عکس ها کلیک کنید
به اشتراک بگذارید :
برچسب ها


عضویت : telegram.me/joinchat/AzEeHDus0u0ht5Y_Qi2E0Q