۱۴۰۳ بيست و نهم شهريور - 03:08 ب.ظ

اجرای داریوش طلایی در مرکز هنرهای زیبای شهر بروکسل

اجرای داریوش طلایی در مرکز هنرهای زیبای شهر بروکسل
نوای فارس - مهرنوش گرمابی: "داریوش طلایی" آهنگساز و نوازنده‌ چیره دست تار و سه‌تار، ششم اکتبر 2018  (چهاردهم مهرماه) در مرکز هنرهای زیبای شهر بروکسل به روی صحنه می رود.

داریوش طلایی در خصوص این اجرا گفت: من دوسال پیش هم در بلژیک کنسرت داشتم و از همان زمان قرار شد که در آینده باز هم در مرکز هنرهای زیبا شهر بروکسل اجرا داشته باشم و تصمیم گرفتم  این کنسرت را با حضور تعدادی از بهترین هنرجویانم برگزار کنم."

این برنامه در rue ravenstein برگزار خواهد شد که درباره‌ی آن نوشته‌اند: "داریوش طلایی نوازنده‌ی  با همراهی نی، کمانچه و تنبک به اجرای برنامه می‌پردازند. آنها ما را با زیبایی موسیقی سنتی ایرانی و صدای آوازِ آن آشنا می‌کند. او با این اجرا، درهای موسیقی سنتی ایران را به روی ما باز می‌کند. او با کنسرت‌های پرطرفدارش تفسیرهای خلاقانه‌ای از موسیقی را با مخاطب به اشتراک می‌گذارد و مخاطبان را با میراث موسیقی غنی موسیقی ایران آشنا می‌کند. او در اجرای پیش‌رو با سه تن از دانشجویان خود در بوزار به اجرای برنامه می‌پردازد و با آنان یک پروژه‌ی بزرگ موسیقی را روی صحنه می‌برند.

این کنسرت به طور خاص برای این سالن طراحی شده است؛ همچنین  داریوش طلایی پیش از آغاز کنسرت، یک جلسه‌ی پرسش و پاسخ درباره‌ی موسیقی ایران برگزار می‌کند.

در این اجرا داریوش طلایی (سه‌تار)، آساره شکارچی (تنبک و آواز)، نگار خارکن (کمانچه)‌ و هوشمند عبادی (نی) می‌نوازند.

"داریوش طلایی" تار را نزد "علی‌اکبر شهنازی" فراگرفت و پس از گرفتن دیپلم هنرستان هم‌زمان به تحصیل در رشته موسیقی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کار در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی پرداخت. در این مرکز با تشکیل و سرپرستی گروه موسیقی برنامه‌هایی از موسیقی اصیل ایرانی در چندین دوره جشن هنر شیراز اجرا کرد. داریوش طلایی طی این دوران نزد استادانی چون علی اکبر شهنازی، نور علی برومند، عبدالله دوامی، یوسف فروتن و سعید هرمزی به تکمیل آموخته‌های خود در سنت‌ها و مکاتب مختلف موسیقی دستگاهی ایرانی پرداخت. پس از اتمام تحصیلات دانشگاه او از سال ۱۳۵۵ در دانشگاه تهران به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه موسیقی ایرانی تدریس کرد. او در سال ۱۳۵۸ با دریافت بورسیه از دولت فرانسه برای ادامه تحصیل عازم کشور فرانسه شد و ضمن تحصیل موسیقی‌شناسی تا مقطع دکتری در دانشگاه نانتر به شناساندن موسیقی ایرانی از طریق تدریس، اجرای کنسرت و انتشار موسیقی ایرانی در اروپا و آمریکا پرداخت.

داریوش طلایی از زمان بازگشت به ایران در سال ۱۳۷۱ تاکنون عضو هیئت علمی گروه موسیقی دانشگاه تهران است و طی این سال‌ها ضمن تدریس در دانشگاه به تألیف آثار موسیقی و اجرای کنسرت پرداخته‌است.
به اشتراک بگذارید :
برچسب ها


عضویت : telegram.me/joinchat/AzEeHDus0u0ht5Y_Qi2E0Q