۱۴۰۳ سي و يکم فروردين - 11:17 ق.ظ

در جشنواره موسیقی فجر؛آنسامبل «نو بوردرز» موسيقي فرهنگهاي مختلف را مي نوازد

آنسامبل «نو بوردرز» موسيقي فرهنگهاي مختلف را مي نوازد

نوای فارس- آنسامبل «نو بوردرز» در بخش بين‌الملل سي‌امين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر در تالار وحدت به روي صحنه مي‌رود.

به گزارش نوای فارس، در اين اجرا كه 29 بهمن ماه ساعت 18:15 در تالار وحدت برگزار مي‌شود ، آنسامبل «نو بوردرز» متشكل از نوازندگان تونسي و سوئيسي به روي صحنه مي‌روند و قطعاتي از موسيقي‌هاي خود را اجرا مي‌كنند.

كوارتت نو بُردرز، پروژه جديد امين و حمزه ميراحى، دو برادر تونسى است. موسيقى اين دو نوازنده عود و قانون، كه از كودكى با موسيقى كلاسيك شرقى و سنت موسيقى تونس آشنا شدند، ريشه در فرهنگ موسيقى مقامى تغزيه دارد و با گذشت زمان، از عناصر موسيقايى فرهنگ‌هاى مختلف نيز تاثير گرفته است.

در موسيقي اين دو برادر، شنونده ملودى‌هايى با تزيينات و الهامات موسيقايى هندى و ايرانى از يك سو و سنت‌هاى آناتولى و اندولسى از سوى ديگر است. امين و حمزه توانسته‌اند موسيقيدانان مستعد از سبك‌هاى ديگر را گرد هم آورند؛ افرادى كه همشان مشتاق همنوازى و بداهه نوازى در سبك‌هاى متفاوت موسيقى هستند.

بلز اوبالدينى كلارينتيست اين آنسامبل، آهنگساز شاخص فرانسوى است. وى فرهنگ و سنت موسيقى خود را از منظرِ فرهنگ‌ها و سنت‌هاى غير اروپايى، بالااخص از نوع خاورميانه‌اى آن مي‌نگرد. وى نوازندگى كلارينت را در كنسرواتوار عالى شهر پاريس آغاز كرده و پس از اخد ديپلم نوازندگى تحصيلات خود را در كنسرواتوار جاز آرپژ پاريس ادامه داد. سپس در شهر لوزان سوييس كه هم اكنون ساكن آن است، ديپلم سوليستى (بالاترين درجه نوازندگي در اروپا) را در مدرسه عالى شهر لوزان و فوق ليسانس آهنگسازى را در كنسرواتوار عالى شهر ژنو با درجه ممتاز به پايان رساند.

اوبالديني با أخذ بورسيه از كشور فرانسه دوره دروس و مطالعات ايركام (مشهورترين مدرسه موسيقى الكترونيك در جهان) را در پاريس طى مي‌كند  و جايزه استعداد نوى موسيقى SACD را در سال ٢٠١٣ براى اپراى مجلسى 4.48 خود دريافت کرد.

بايجو بهت ويولونيست هندى سوييسى اين آنسامبل، فرزند پانديت كريشنا ام بهت، سى تار نواز مشهور هندى است. او تحصيلات خود را در كنسرواتوار شهر لوزان گذراند و پس از أخذ ديپلم نوازندگى، با موسيقى جاز آشنايى پيدا كرده و با موسيقى دان‌هايى چون اميل اسپانى، جف بود و روبر بونيسلو همكارى مي‌كند. وى كه همواره مشتاق تجربه افق‌هاى تازه موسيقى بوده است، در سال ٢٠١١ رد مون كولكتيو را بنيان‌گذارى كرد كه يك طرح بين المللى است و در آن جاز، رآك و موسيقى پاپيولار و سنتى هند و كشور هاى ديگرادغام شده است.

اين آنسامبل تا كنون هفت آلبوم منتشر كرده‌ و بر روى مشهورترين صحنه‌هاى دنيا برنامه داشته‌اند.

در بخش بين الملل سي امين جشنواره موسيقي فجر 10 گروه به روي صحنه مي‌روند.

علاقمندان مي‌توانند اخبار و عكس‌هاي مربوط به اين جشنواره را در سايت www.fajrmusicfestival.com و يا در اينستاگرام جشنواره به نشاني fajrmusicfestival30  مشاهده كنند.

 

منبع : روابط عمومی جشنواره موسیقی فجر
به اشتراک بگذارید :
برچسب ها


عضویت : telegram.me/joinchat/AzEeHDus0u0ht5Y_Qi2E0Q