۱۴۰۳ اول ارديبهشت - 02:22 ق.ظ

بردیا کیارس:جشنواره موسیقی فجر راهگشای ارتباط های بین المللی است

جشنواره موسیقی فجر راهگشای ارتباط های بین المللی است

نوای فارس-رهبر ارکستر مجلسی تهران معتقد است جشنواره می‌تواند راهگشای ارتباطات بین‌المللی باشد و زمینه‌ای فراهم کند که نوازندگان اروپایی به ایران بیایند و کیفیت کار نوازندگان ما را ببینند.

به گزارش نوای فارس، بردیا کیارس رهبر ارکستری است که در شیراز به صحنه می‌رود و پروژه «شیپور صلح» را اجرا می‌کند.

کیارس درباره این اجرا و حضور در جشنواره موسیقی فجر گفت: از طرف مسئولان سی امین جشنواره موسیقی فجر برای حضور در این جشنواره و اجرا در شیراز دعوت شدیم و پروژه «شیپور صلح» را در شهر شیراز به روی صحنه می‌بریم. خواننده این اجرا محمد معتمدی است و آهنگسازی «شیپور صلح» را علی قمصری بر عهده دارد.

وی ادامه داد: اجرای ما در شیراز تکرار کنسرتی است که چندی پیش در تهران به روی صحنه بردیم. البته در این اجرا چند تن از نوازندگان را به دلیل مشکلات مالی جشنواره به شیراز نمی‌بریم. در واقع ارکستری که ما به شیراز می بریم در حدود 67 عضو دارد.

کیارس درباره اجرا در شیراز تاکید کرد: ما تمایل چندانی به اجرا در تهران نداشتیم، چرا که همین اجرای «شیپور صلح» را چندی پیش در تهران به روی صحنه برده بودیم. از طرف دیگر خودِ من اهل شیراز هستم و نگاه ویژه‌ای به این شهر دارم. از این رو تمایل بسیاری برای حضور در این شهر و اجرا در جشنواره داشتیم.

رهبر ارکستر مجلسی تهران درباره جشنواره موسیقی فجر گفت: جشنواره موسیقی فجر عنوان بین‌المللی دارد؛ این که گروه‌هایی از کشورهای همسایه برای شرکت در جشنواره موسیقی فجر به ایران می‌آیند اتفاق خوبی است، اما بودجه بهتر، می‌تواند ارکسترهای درجه یک جهانی را به ایران بیاورد و برای جشنواره اعتبار بین‌المللی در پی داشته باشد.

وی درباره سطح کیفی جشنواره موسیقی فجر اظهار کرد: بستگی دارد که این جشنواره را با کدام جشنواره خارجی قیاس کنیم؛ بسیاری از جشنواره‌های موسیقی در جهان از کیفیت بالاتری نسبت به جشنواره فجر برخوردارند و بسیاری از جشنواره‌ها نیز کیفیتی پایین‌تر از موسیقی فجر دارند.

 

وی ادامه داد: با بودجه بیشتر و حضور نوازندگان و ارکسترهای بزرگ اروپایی می‌توان برای جشنواره موسیقی فجر اعتبار ویژه‌ای در سطح جهان ایجاد کرد. از طرف دیگر حضور چهره‌های شناخته شده موسیقی جهان در ایران می‌تواند انگیزه بالایی برای نوازندگان جوان کشورمان ایجاد کند.

این رهبر ارکستر درباره تاثیر جشنواره موسیقی فجر گفت: جشنواره می‌تواند نتیجه‌ای خوب برای راهگشایی ارتباط‌های بین المللی باشد. نوازندگانی که از اروپا به ایران می‌آیند کیفیت کار نوازندگان ما را می‌بینند و همین راهگشای ارتباط بیشتر است.

کیارس در پایان اظهار کرد: امیدوارم جشنواره موسیقی فجر در سال‌های دیگر بتواند با بودجه بیشتر رونق بهتری داشته باشد.

اجرای «شیپور صلح» در سی امین جشنواره موسیقی فجر 30 بهمن از ساعت 20 در تالار حافظیه شیراز برگزار می‌شود.  

علاقمندان ميتوانند اخبار و عكسهاي مربوط به اين جشنواره را در سايتwww.fajrmusicfestival.com   و يا در اينستاگرام جشنواره به نشاني fajrmusicfestival30   مشاهده كنند.

 

منبع : روابط عمومی جشنواره موسیقی فجر
به اشتراک بگذارید :
برچسب ها


عضویت : telegram.me/joinchat/AzEeHDus0u0ht5Y_Qi2E0Q