۱۴۰۳ سي و يکم فروردين - 09:50 ب.ظ

آشتی رسانه ملی با موسیقی «لباهنگ» مسابقه است یا مبارزه؟

 «لباهنگ» مسابقه است یا مبارزه؟
نوای فارس – پریا حیرتی: از قدیم گفته اند: «سالی که نکوست از بهارش پیداس». سال 95 به طور قطع و با نگاهی امیدوارانه سال نکویی خواهد بود، چون از بهارش شاهد آشتی مردم با تلویزیون بودیم و البته نکوتر از آن آشتی تلویزیون ملی با موسیقی است. هنری که سال هاست غیبتش در این رسانه ملی احساس می شود. شبکه «نسیم» بهار 95 با دو برنامه «خندوانه» و «دورهمی» شب های زیبایی را به مردم هدیه داد و شاید اولین سال است که دو برنامه با این تعداد مخاطب از یک شبکه پخش می شود. اما نکته ای که باعث خوشحالی اهالی موسیقی شد، جدی گرفتن این هنر در این دو برنامه بود. برنامه «دورهمی» امسال با استفاده از یک ارکستر حرفه ای و دعوت از موزیسین ها حال و هوای دیگر به این برنامه داد و به جرات می توان گفت تنها برنامه ای است که یک گروه حرفه ای در برنامه ای موسیقی زنده اجرا می کنند. این اتفاق بازتاب خوبی داشت و امیدواریم باز هم شاهدش باشیم.
اما برنامه دیگری که مدت هاست مخاطبان زیادی را با خود همراه کرده، «خندوانه» است. امسال رامبد جوان اتفاق باور نکردنی را در رسانه ملی رقم زد. مسابقه «لباهنگ» با حضور چهره های پر طرفدار سینما و تلویزیون. افراد با انتخاب یک قطعه موسیقی در برنامه شرکت می کنند و با لب زدن و البته اکت های برنامه ریزی شده با حریف خود رقابت می کنند. البته از پست هایی که شرکت کنندگان در فضای مجازی می نوشتند، انتخاب این یک قطعه چندان آسان نبوده است.
 از مرحله اول این مسابقه، رقابت جالبی بین افراد به وجود آمد. حتی در برخی از شب ها خواننده ای که قطعه اش اجرا شده بود نیز از هوادارانش خواست در این رای گیری شرکت کنند. اما نکته منفی که به وجود آمد، باز هم جنگ مجازی بود. کری خوانی هایی که بین هواداران شرکت کنندگان به وجود آمد تا شیرینی این مسابقه را کم کند. این روال ادامه داشت تا مسابقه «لباهنگ» به فینال رسید. به طور قطع انتخاب قطعه فینال سختی های خودش را دارد. 3 شرکت کننده نهایی از روز ها قبل برای این فینال تبلیغ می کردند و به طور قطع تمرین های فشرده ای نیز داشته اند تا اجرایی در حد فینال داشته باشند. اما باز هم تنها چیزی که میتوانست این شیرینی را به تلخی بکشاند، فضای مجازی بود. یکی از شرکت کنندگان فینال روی صفحه شخصی اش نوشت که قرار است قطعه ای از «محسن چاووشی» بخواند و این باعث حمله ای سراسری به صفحه شخصی این چهره محبوب سینما و تلویزیون شد. دلیل این حمله هم چیزی جز این نیست که یکی دیگر از افراد فینالیست در مرحله قبل قطعه ای از چاووشی خوانده است. باز هم قضاوت نا عادلانه اتفاق خوشایندی را به سمت و سوی حاشیه ای بد رنگ برد. کسی در این بین نپرسید که شاید محسن چاووشی خودش رضایت داشته باشد و از این که قطعه اش در فینال خوانده می شود، خوشال باشد.
مسابقه «لب آهنگ» و برنامه های مشابه این مسابقه برای رسانه ملی لازم است. برنامه ای که روح موسیقی در آن جاری باشد و مردم موسیقی روز ایران زمین را از صدا و سیما بشنوند. اما کاش حالا که بهار 95 هستیم بیاییم و به خودمان قول دهیم، امسال فضای مجازی فضای امن برای همه باشد نه جایی که فقط با دیدنش کاممان تلخ شود. منبع : اختصاصی نوای فارس
به اشتراک بگذارید :


عضویت : telegram.me/joinchat/AzEeHDus0u0ht5Y_Qi2E0Q