زمینه فعالیت : آهنگساز و نوازنده تارزادروز : 1274درگذشت : 1321/11/19
جهت فراگیری موسیقی و نواختن تار نزد درویشخان رفت و پس از چندی به کلاس مرتضیخان نیداوود و سپس نزد استاد اول خود بازگشت.
وی نزد دوستان خود که با نت آشنایی داشتند خط نت را هم فراگرفت و برای تکمیل آن نزد سلیمانخان افسر دسته موزیک نظام رفت و در این مدرسه نواختن پیانو را هم به خوبی آموخت و پس از چندی که مدرسه عالی موسیقی افتتاح شد .
در آن مدرسه با آقایان موسیخان معروفی و سلیمانخان سپانلو و عدهای دیگر در کلاس تار مشغول کار گردید و در اولین ارکستر مدرسه شروع به تمرین کرد. حسین سنجری در ضبط صفحات آهنگهای استاد علینقی وزیری شرکت کرد و خودش همیشه در جستجوی خوانندهای خوشصدا که از آوایی رسا برخوردار باشد بود . اتفاقاً شبی در منزل یکی از دوستانش با خانمی آشنا شد که از این نعمت خدادادی بهره داشت و او خانم روحانگیز بود و سنجری به تعلیم وی همت گمارد.
حسین سنجری در سال ۱۳۲۰ همکاری خود را با رادیو آغاز کرد و در ارکستر نوین که از ابتکارات استاد علینقی وزیری بود شرکت و آهنگهایی جهت اجرا برای خوانندگان ساخت. حسین سنجری دو پسر خود، حشمت و هوشنگ سنجری را شخصاً در جهت فراگیری موسیقی تریبت و راهنمایی و سپس آنها را به مدرسه عالی موسیقی گذاشت که به مدارج عالی رسیدند. سنجری آهنگهایی به یادماندنی خوبی ساخت که از جمله «غم عشق» با شعری از سعدی و با صدای استاد غلامحسین بنان به یادگار ماندهاست.