زمینه فعالیت : نوازنده تار و سه تار ردیف دان ، مدرس و محققزادروز : 1331/11/26
در شهرستان دماوند در خانوادهای علاقهمند به موسیقی متولد شد. او از یازده سالگی به هنرستان موسیقی رفت و با این که آشنایی و علاقهٔ خاصی با این ساز نداشت به آموختن تار پرداخت. در سال سوم هنرستان و تحت تأثیر علیاکبر شهنازی به تار علاقهمند شد. پس از گرفتن دیپلم هنرستان همزمان به تحصیل در رشتهٔ موسیقی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کار در مرکز حفظ و اشاعهٔ موسیقی پرداخت. او در این دوران از خدمت استادانی چون علی اکبر شهنازی، سعید هرمزی، یوسف فروتن، نور علی برومند و عبدالله دوامی بهره مند شد. پس از اتمام تحصیلات از سال ۱۳۵۵ در دانشگاه تهران ردیف تدریس کرد. او در سال ۱۳۵۸ برای تحصیل در رشتهٔ موسیقیشناسی به دانشگاه پاریس در فرانسه رفت و دکترای خود را نیز از دانشگاه نانت فرانسه گرفت. او هم اکنون عضو هیات علمی و رئیس گروه موسیقی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و همچنین عضو هیات علمی دانشکدهٔ موسیقی دانشگاه هنر است.
آثار: ردیف میرزا عبدالله، مؤسسه فرهنگی هنری ماهور ، تکنوازی سهتار، مؤسسه فرهنگی هنری ماهور، سایه روشن، مؤسسه فرهنگی هنری ماهور ، چهارگاه، مؤسسه فرهنگی هنری ماهور، شب وصل، مؤسسه فرهنگی هنری دل ، آواز ، دود عود ، ساز و آواز ، کنسرتی دیگر، مؤسسه فرهنگی هنری ماهور ، Calligraphies Vocales همراه با علیرضا قربانی و جمشید شمیرانی (منتشر شده در خارج از ایران) ، ردیف سازی و آوازی به همراه رضوی سروستانی ، جنگ و صلح تار، مؤسسه فرهنگی هنری ماهور ، دلگشا تار و سهتار، آوای باربد ، جلوه گل همراه با علیرضا قربانی و جمشید شمیرانی، آوای باربد .
کتابها : نگرشی نو به تئوری موسیقی ایران، مؤسسه فرهنگی هنری ماهور ، ردیف میرزا عبدالله، نتنویسی آموزشی و تحلیلی ، ۲۳ قطعه از پیشدرآمدها و رنگهای علی اکبر شهنازی .